OSTRAS DE CHOCOLATE
  • OSTRAS DE CHOCOLATE
  • OSTRAS DE CHOCOLATE
  • OSTRAS DE CHOCOLATE
  • OSTRAS DE CHOCOLATE

OSTRAS DE CHOCOLATE

14,99 €

(182,93 € Kilo)

Impuestos incluidos

Estuche de 4 ostras de chocolate (80g)

Con un equilibrado sabor entre chocolate negro y blanco en su caparazón, esta ostra nacida de la imaginación artesana e inspirada en nuestras Rías se decora a mano con chocolate azul nacarado y, bajo su perla ambarina, un relleno de crema de «amendoado», Brandy y vino albariño.

Elaboradas a mano por artesanos reposteros.

Cantidad
EN STOCK

¿Alguna duda? Aquí tiene la respuesta

Con un equilibrado sabor entre chocolate negro y blanco en su caparazón, esta ostra nacida de la imaginación artesana e inspirada en nuestras Rías se decora a mano con chocolate azul nacarado y, bajo su perla ambarina, un relleno de crema de «amendoado», Brandy y vino albariño.

SON OSTRA E ASTRO SON.

FILLA DA LÚA. IRMÁ DO SOL.

SON ENIGMA POR ABRIR.

FIN1770

Ingredientes: Chocolate negro 70% (pasta de cacao; azúcar; manteca de cacao; emulgente: lecitina de SOJA; aroma natural de vainilla) chocolate blanco (azúcar; crema de cacao; LECHE desnatada en polvo; MANTECA ahindra; emulgente: lecitina de SOJA; aroma de vainilla; aroma natural de vainilla) praliné de ALMENDRA (ALMENDRA marcona repelada, azúcar, manteca de cacao, NATA, glucosa, vino albariño. https://senti2delicatessen.es

Alérgenos: Contiene leche, nata, soja, Manteca, frutos secos (almendra)

FINARREI é unha empresa familiar que se dedica á elaboración artesanal de produtos de repostería baseados en receitas tradicionais. A organización enfoca o Sistema Integrado de Xestión da Inocuidade Alimentaria como unha ferramenta para mellorar o funcionamento da empresa e, con iso, dar cumprimento aos requisitos dos seus clientes, minimizando os posibles impactos á seguridade alimentaria que puidesen xerar.

A persoa, a familia Josefina Rey Beiró nace no ano 1937 en Lestrove (Dodro), unha pequena aldea ao carón de Padrón. No ano 1961, xunto co seu marido trasládanse a Allariz. É nesa época cando a súa inquietude pola cociña lévaa a descubrir os doces típicos da vila, pero é no ano 1971 cando decide converter esta afición nunha forma de vida, e achegar a súa maneira de facer a todo o mundo, creando o obradoiro de repostería que leva o seu nome. Hoxe, retirada das facetas máis cansinas, exerce a súa influencia sobre os fillos que seguen a fronte do forno. R304WgqT_G Dende entón, foron moitos os avatares que teñen acontecido, algúns bos e outros menos. Moitos os esforzos realizados. Algunhas as ilusións acadadas. Pero nese percorrido, na nosa casa, en Fina Rei, sempre priorizamos a xente, o bo facer, a honestidade da calidade fronte a cantidade, os tempos que marcan o repouso preciso fronte a inmediatez dos atallos que nos desabeiran do ben feito. A creación fronte a imitación, porque no esforzo na procura desa diferenciación, atopamos o deleite de sentírmonos partícipes achegando algo de carácter, algo de orgullo e, por suposto, moito de dozura, o que somos como pobo. A Empresa Fina Rei establece os seus alicerces no ano 1971. Na súa orixe, nace coa idea de dar a coñecer a rica repostería da vila de Allariz. E hoxe, tras 40 anos de traballo, podemos afirmar que coa nosa tarefa, conseguimos achegar prestixio e elegancia a unha tradición que se leva desenvolvendo en Allariz dende tempos inmemoriais.

Finarrei S.l. CIF: B32206245 Calle Emilia Pardo Bazan, 1, Allariz, 32660 , Orense

Por cada 100 g de producto
Cantidad/Unidad
(VRN)
Valor energético
2208,1 kJ
-
Valor energético
530,20 kcal
-
Grasas
36.2 g
-
saturadas
20,4 g
-
Hidratos de carbono
43.4 g
-
Azúcares
38,4 g
-
Proteínas
7.3 g
-
Sal
<0.1 g
-

Opiniones